Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

De ce SMS?

La începuturile răspândirii telefoniei mobile la scară largă, în 2005, pentru victimele Uraganului Katrina s-au strâns 400.000$ din donații prin SMS în Statele Unite. După 5 ani, pentru victimele cutremurului din Haiti s-au strâns prin aceeași metodă 41 de milioane $, cu valori ale unei donații de 5 și 10 dolari.

Creșterea este spectaculoasă și explicabilă, date fiind caracteristicile donațiilor prin SMS: nu necesită efort din partea donatorului, se fac în câteva secunde și iți dau sentimentul că participi la ceva măreț, alături de mii de oameni.

În România, numărul utilizatorilor de telefonie mobilă era la mijlocul anului 2012 de 23,6 milioane, potrivit Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Un număr cu patru milioane mai mare decât populația României.

Această cifră înseamnă de fapt că fiecare persoană din România poate face o donație prin SMS și mulți chiar o fac pentru a susține o cauză, o persoană sau o organizație care are nevoie de ajutor financiar.

Dacă vrei să ajuți, folosește cu încredere donația prin SMS: este transparentă, rapidă și fără bătaie de cap.

Partner logo